My Baby op bezoek bij Melkweg en Ancienne Belgique met nieuw album

My Baby
My Baby op bezoek bij Melkweg en Ancienne Belgique met nieuw album
Door Cartman91 op 06 april 2018 - 12:00 Het Amsterdams / Nieuw-Zeelandse trio My Baby is een van de ambassadeurs van de vrede tijdens de bevrijdingsdag festivals en zal verder ook te zien zijn op festivals als Dauwpop, Vestrock, het splinternieuwe festival Camp Moonrise, Indian Summer en Sziget.

Nu is ook bekend geworden dat aan het einde van de festivaltour een aantal concerten gespeeld worden. Deze zullen plaatsvinden in de Melkweg (5 oktober, Amsterdam) en Ancienne Belgique (6 oktober, Brussel). Tijdens deze concerten zal het nieuwe album ten gehore gebracht worden.

Tickets voor beide concerten gaan vanaf maandag (9 april) in de voorverkoop. Een kaartje voor de show in Amsterdam kost je 22,70 euro, voor het optreden in Brussel betaal je 20 euro in de voorverkoop. De genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten.
Podium Victorie

RAMMSTEIN TRIBUTEBAND FEUERENGEL OP TOUR DOOR NEDERLANDHet genre tanzmetal werd in de jaren '90 bekend dankzij de Duitse band...

Paradiso logo nieuw

GROTE ZAAL VAN PARADISO VOOR YOUSSOU N'DOUR SAMEN... Wellicht dat de naam Youssou N'Dour niet bij iedereen meteen een belletje...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.