Naast Elvis Costello ook De Dijk op Paleis Soestdijk

review: De Dijk - 8/12 - Atak De Dijk
Naast Elvis Costello ook De Dijk op Paleis Soestdijk
Door isahaaijer op 06 april 2018 - 11:02 De Dijk is toegevoegd aan het programma van Royal Park Live. Op donderdag 5 juli geeft de band een concert op Paleis Soestdijk , de dag waarop ook Elvis Costello geprogrammeerd staat. Voor de Royal Park Live concertreeks werden eerder Sting, Jack Johnson en The Analogues aangekondigd.

De Dijk is al sinds de jaren ’80 een van Nederlands’ meest succesvolle bands. De band met voorman Huub van der Lubbe combineert soul, pop en blues tot een eigen geluid. Ze scoorden tientallen hits als “Als Ze Er Niet Is”, “Ik Kan Het Niet Alleen” en “Dansen Op De Vulkaan.” In hun carrière stonden ze op alle grote festivals, gaven ze een eigen concert in Rotterdam Ahoy en brachten ze een plaat uit met Solomon Burke.

Royal Park Live vindt plaats op het landgoed van Paleis Soestdijk. Bezoekers kunnen het concert combineren met een picknick in de paleistuin of een paleisbezoek.

De kaartverkoop van het concert is inmiddels gestart. Tickets voor het concert van De Dijk en Elvis Costello zijn vanaf 49,50 EURO (+ 2,95 euro servicekosten) verkrijgbaar via deze link. De tickets worden op naam verkocht en moeten gepersonaliseerd worden door de hoofdkoper.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

GROTE ZAAL VAN PARADISO VOOR YOUSSOU N'DOUR SAMEN...Wellicht dat de naam Youssou N'Dour niet bij iedereen meteen een belletje...

Jan Smit

JAN SMIT MET THEATERTOUR 'MET ANDERE WOORDEN' DOOR... Voor het eerst in 4 jaar zal Jan Smit weer te zien zijn in de Nederlandse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.