Exclusief concert The Zombies in Stadstheater Zoetermeer

The Zombies news_groot
Exclusief concert The Zombies in Stadstheater Zoetermeer
deel via whatsapp
Door op Britse band The Zombies viert het 50-jarig jubileum van het LP Odessey & Oracle onder andere met een exclusief optreden in Stadstheater te Zoetermeer op 28 juli.

De band rond Colin Blunstone treedt in originele formatie op (met uitzondering van de in 2004 overleden gitarist Paul Atkinson). The Zombies werd vooral in de jaren '60 bekend met de nummers She's Not There (vooral bekend in de uitvoering van Santana), Tell Her No en Time Of The Season. In eerste instantie was het LP (uitgebracht in 1968) weinig succesvol, jaren later pas kwam men tot de conclusie dat het wellicht een van de beste albums van het decennium zou kunnen zijn.

Het eenmalige concert dat de band geeft in het Stadstheater is een seated-concert, dit houdt in dat er geen kaarten voor staanplekken worden verkocht.

Over tickets gesproken, de kaartverkoop start op 26 april om 10:00 uur. Een toegangsbewijs kost je 36,25 euro (inclusief servicekosten) in de voorverkoop. Aan de kassa betaal je 40,25 euro. Om de start van de kaartverkoop niet te hoeven missen kan je je aanmelden voor onze ticketreminder. Je wordt dan tijdig er aan herinnerd om de kaarten aan te schaffen.

deel via whatsapp
TivoliVredenburg news

TIVOLIVREDENBURG VERWELKOMT BIG BOI (OUTKAST)Op vrijdag 6 juli 2018 komt de Amerikaanse rapper Big Boi naar...

Vance Joy 1

EXTRA CONCERT VANCE JOY IN PARADISO In februari werd al aangekondigd dat de Australische singer-songwriter Vance...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS