Tory Lanez komt naar 013 en Ancienne Belgique

tory lanez
Tory Lanez komt naar 013 en Ancienne Belgique
deel via whatsapp
Door op Op donderdag 27 september 2018 komt de rapper Tory Lanez met zijn tour 'Memories Don't Die' naar 013, Tilburg. Op vrijdag 28 september 2018 is hij te zien in de Ancienne Belgique. De hiphop artiest uit Toronto, Canada wist al sinds zijn doorbraak in 2015 samenwerkingen te realiseren met artiesten als 50 Cent, Sean Paul en Wiz Khalifa. Tijdens deze tour laat hij zijn werk horen van het nieuwe album 'Memories Don't Die'.

Kaarten voor Tory Lanez op donderdag 27 september 2018 in 013, Tilburg zijn via deze link verkrijgbaar. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 35,90 euro.

Bestel hier je tickets voor het concert van Tory Lanez op vrijdag 28 september 2018 in de Ancienne Belgique, Brussel. Tickets voor dit concert zijn verkrijgbaar vanaf 33,- euro.

De kaartverkoop start voor beide concerten van Tory Lanez op vrijdag 6 april 2018 om 10:00 uur. Wil je de kaartverkoop niet missen? Stel dan hier een ticketreminder voor Tory Lanez in 013 in en stel hier een ticketreminder voor Tory Lanez in Ancienne Belgique in.
deel via whatsapp
AFAS Live

SCOOTER NAAR AFAS LIVE MET 25 YEARS WILD & WICKED TOURNiemand minder dan Scooter komt naar Amsterdam voor een show in AFAS Live....

Maceo Parker

AMERIKAANSE JAZZSAXOFONIST MACEO PARKER TERUG IN HET... Afgelopen weekend speelde Maceo Parker nog in Alkmaar en Den Haag. Zojuist...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS