K-Pop groep Monsta X voor concert naar Afas Live

Monsta X tour
K-Pop groep Monsta X voor concert naar Afas Live
Door RobZ op 23 maart 2018 - 10:44 De Zuid-Koreaanse K-popgroep Monsta X komt op 20 juni in het kader van hun wereldtour naar AFAS Live. 몬스타엑스 of zoals we in Nederland schrijven Monsta X is een populaire K-pop act. Hun stijl variëert van funk naar trop-house en ballads. Ook zijn duidelijk de EDM en R&B invloeden te horen.

De tour van Monsta X is mogelijk gemaakt via crowdsourcing. Via MyMusicTaste hebben fans aangegeven dat ze willen dat Monsta X naar hun land komt.

De kaartverkoop voor dit concert van Monsta X in de Afas Live start op 11 april om 12:00 uur. Via deze link koop je tickets voor Monsta X in Afas Live. Een kaartje kost je tusen de 55 en 180 euro. Ben je bang de start van de voorverkoop te missen? Geen nood! Wij kunnen je mailen als de kaartverkoop van Monsta X in Afas Live begint. Hier stel je een ticket-reminder in.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Niels Geusebroek

NIELS GEUSEBROEK DE CLUBS LANGS MET NUMMERS VAN...Niels Geusebroek gaat in oktober en november 2018 de clubs in met de...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. THOM YORKE, ILSE... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.