Brits avondje in Strijp-S met UB40 en Madness

Madness
Brits avondje in Strijp-S met UB40 en Madness
Door Cartman91 op 07 maart 2018 - 11:15 In de jaren '80 en '90 waren ze niet weg te slaan uit de hitlijsten wereldwijd; de Britse bands UB40 en Madness.

UB40 is voornamelijk bekend van de hit 'Red red wine' uit 1983. Madness heeft nummers als 'Baggy trousers' (1980), 'One Step Beyond' (1979) en 'House of Fun' (1982) tot klassiekers weten te maken.

In augustus komen beide bands naar Strijp-S in Eindhoven. Op de 10e van die maand staan ze beide in de buitenlucht op de planken.

Tickets gaan vanaf 9 maart om 10:00 uur in de voorverkoop. Een toegangsbewijs kan je voor 53,90 euro (inclusief servicekosten) bemachtigen. Om niet de start van de kaartverkoop te hoeven missen kan je je aanmelden voor onze ticketreminder. Deze ontvang je tijdig in je mailbox!




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Caprera news

CAPRERA OPENLUCHTTHEATER VOOR RUFUS WAINWRIGHTDe Amerikaans-Canadese singer-songwriter Rufus Wainwright zal komende zomer...

Live At Amsterdamse Bos

CLOUSEAU SLUIT NEDERLANDSE TOUR AF IN AMSTERDAMSE... Maandag 30 juli speelt de Belgische groep Clouseau hun laatste Nederlandse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.