Xavier Rudd met 'Storm Boy'-tour naar AFAS Live en Ancienne Belgique

review: Xavier Rudd - 26/06 - TivoliVredenburg Xavier Rudd
Xavier Rudd met 'Storm Boy'-tour naar AFAS Live en Ancienne Belgique
Door op De Australische singer-songwriter Xavier Rudd komt weer eens onze kant op. Vorig jaar stond hij nog in TivoliVredenburg en naar De Oosterpoort, komend jaar is hij te bewonderen in de Amsterdamse AFAS Live (20 september) en Ancienne Belgique te Brussel (22 september).

Xavier werd inmiddels al zes jaar geleden (2012) in een klap wereldberoemd met zijn zomerhit Follow The Sun. Zijn nieuwste single heet 'Walk Away', van de nieuwe plaat Storm Boy. Met de gelijknamige tour trekt hij de wereld rond, waar hij dus onder andere de Benelux aandoet.

Tickets gaan vanaf 28 februari in de voorverkoop. Tickets voor de show in AFAS Live kosten 41,25 euro (inclusief servicekosten) en zijn die dag vanaf 10:00 uur te verkrijgen. Een uur eerder (9:00 uur) zijn de Belgische tickets te verkrijgen, deze zijn dan voor 33 euro (inclusief servicekosten) per stuk te koop.

Als je de start van de kaartverkoop niet wil missen meld je je aan voor onze ticketreminder. Deze kan je hier instellen.

Wolfmother

WOLFMOTHER KOMENDE ZOMER VOOR TWEE CONCERTEN NAAR...Afgelopen zomer was de Australische rockband Wolfmother al een aantal keer...

Janis Ian 1

TIVOLIVREDENBURG VERWELKOMT JANIS IAN Nadat ze als tiener doorbrak in de Amerikaanse folkscene van de jaren ‘60...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.