Reviews: Kaiser Chiefs, Chuck Berry, Arcade Fire

Door Soeperman87 op 28 november 2007 - 14:54 Er verschenen weer een hoop reviews van concerten en een aantal festivals. Hieronder een overzicht van de belangrijkste verslagen en foto's van de afgelopen dagen/week.

Concerten

Serj Tankian - Melkweg (Amsterdam)
System of a Down heeft even plaats gemaakt voor het soloproject van Serj. Maar hé, niet getreurd! SOAD komt terug en Serj klinkt heel fijn met eigen werk.
[Verslag]

Chuck Berry - 013 (Tilburg)
Het legendarische rolling beast Chuck Berry was eenmalig in Nederland voor een ouderwetse rock 'n roll show, en dat hebben we geweten! Podiuminfo maakte foto's.
[Foto's]

Le Peuple de l'Herbe - Tivoli (Utrecht)
Le Peuple de l'Herbe is pure hiphop uit Frankrijk. Veel toeters en bellen, maar dan in positieve zin van het woord.
[Verslag en foto's]

Kaiser Chiefs - Heineken Music Hall (Amsterdam)
"We are the Kaiser Chiefs, we are the fucking Kaiser Chiefs!" Een concert van deze heren gaat nooit onopgemerkt voorbij. Ze stonden twee keer in de Heineken Music Hall. Podiuminfo had wel zin in een feestje en was erbij.
[Verslag en foto's]

Arcade Fire - Heineken Music Hall (Amsterdam)
Een dag voordat de Chiefs de bierhal bezochten was Arcade Fire aan de beurt. We kregen al een prima opwarmertje op Lowlands, maar nu stonden ze niet voor dronkaards maar voor liefhebbers. Hoe het ze af ging lees je in het verslag.
[Verslag]

Uiteraard waren wij bij nog veel meer concerten aanwezig. Voor verslagen en foto's van oa. Wednesday 13, CocoRosie, Kim Wilde, Gogol Bordello en Comeback Kid hoef je alleen maar even hier te klikken.

Festivals

Out of Line Festival 2007
Op het Out of Line Festival komt de industrial en goth liefhebber wel aan zijn trekken. Met klinkende (scene)namen als Spetsnaz en Hocico.
[Verslag]

Op Festivalinfo.nl kun je nog veel meer festivalverslagen en foto's vinden. Om te weten wat vers van de pers is klik je hier.LVC logo

WINNEN: 2X2 KAARTEN T99 & DENVIS & THE REAL DEALT99 en Denvis & the Real Deal zullen aanstaande vrijdag op 30 november...

recensieplaatje4

RECENSIES: UNDERWORLD, MONSTER MAGNET, OPETH,... Met 73 recensies in november totnutoe zijn we weer een stukje drukker in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.