Recensies: Underworld, Monster Magnet, Opeth, Terror, ...

Door Stofje op 27 november 2007 - 17:00 Met 73 recensies in november totnutoe zijn we weer een stukje drukker in de recensiesectie dan vorige maand, toen we het met slechts 68 recensies moesten doen. Och, een blik werpend op de releaselijsten zal december een stuk minder druk zijn, en dat mag ook wel. Ons twee-wekelijkse overzicht, bij deze.

Underworld - Oblivion with Bells
Verwacht je weer een beukende 'Born Slippy'? Staat hier niet op. Dan zul je naar de Maassilo (R'dam) of de HMH moeten, want daar gaan ze optreden. Oblivion with Bells is wat rustiger, maar daarom niet minder goed.

Katie Melua - Pictures
Onze recensent begrijpt niets van de gekte rond Katie Melua. Ze staat voorlopig ook niet in de concertagenda, maar met kerst zullen de negen miljoen fietsen uit Peking wel weer van stal gehaald worden.

Queen - Rock Montreal
Ah, het is weer december, feestdagen en dús maar weer eens een Queen-release. Dit keer een optreden in Montreal uit 1981 en uiteraard komen alle hits voorbij. Volgens onze concertagenda tre... Flauw, laat maar.

The Wombats - A Guide to Love, Loss & Desperation
Op afgelopen London Calling één van de grote bands, dus check daar ons verslag maar eens van. Want verder staan ze niet in Nederland op dit moment, dus je zult het met de foto's en het verslag moeten doen!

Opeth - The Roundhouse Tapes
Dit is een live-dubbel-cd en er komt begin 2008 ook nog een live-dvd uit. Gelukkig maar, want ook voor Opeth geldt: Momenteel geen optredens in Nederland.

Monster Magnet - 4-Way Diablo
Het goede nieuws: Monster Magnet bestaat nog, het slechte nieuws is dat het nieuwe album 4-Way Diablo niet echt een goed album is. Gevalletje 'volgende keer beter'?Als je naar ons volledige recensie-overzicht gaat, zie je al onze recensies op chronologische volgorde en dus kun je kijken of er in die 73 van november of die 68 van oktober nog iets van jouw gading zit. November is overigens nog niet afgelopen... Hier nog een aantal recensies, trouwens:

-> The Raveonettes - Lust Lust Lust Britpop

-> Arts the Beatdoctor Hiphop-producer

-> Can - Anthology Historische krautrock

-> Terror - Rhythm Amongst the Chaos hardcore-EP van Terror

-> Mindless - Hou je vast! Nederlandstalige metalPodiuminfo / Festivalinfo Live Reviews

REVIEWS: KAISER CHIEFS, CHUCK BERRY, ARCADE FIREEr verschenen weer een hoop reviews van concerten en een aantal festivals....

Moody Blues5

THE MOODY BLUES WEER IN HMH Op 15 oktober 2008 geeft de Britse band The Moody Blues een concert in de...

REACTIES

geen avatar
di 27 nov 2007 18:47

NFD Terror... Metal-EP? Dat noemen ze hardcore.

 0
Avatar Stofje
di 27 nov 2007 20:29

Stofje Ghe, ik heb het aangepast, thanks.

 0
Avatar bas.assink
di 27 nov 2007 21:55

bas.assink Ik wacht nog steeds op het album van The Wombats, mijn platenboer heeft hem nog steeds niet. Maar de recensie belooft veel goeds!

 0
Avatar Soeperman87
wo 28 nov 2007 15:27

soeperman87 bas.assink schreef:
Ik wacht nog steeds op het album van The Wombats, mijn platenboer heeft hem nog steeds niet.


Slechte platenboer dat hij dergelijke releases niet voorradig heeft...

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.