Tweetal shows van Chief Keef in Melkweg verplaatst naar augustus

Chief Keef
Tweetal shows van Chief Keef in Melkweg verplaatst naar augustus
Door evaruiten op 05 februari 2018 - 17:11 Vanavond (5 februari) en morgenavond (6 februari) zou de Amerikaanse rapper Chief Keef twee concerten geven in de Amsterdamse Melkweg. Helaas worden beide concerten verplaatst vanwege het overlijden van een familielid, namelijk zijn neef Fredo Santana.

Chief Keef wilt de tijd nemen om het overlijden te verwerken en er te zijn voor zijn familie en verplaatst om deze reden beide shows naar eind augustus. Het concert van maandag 5 februari wordt verplaatst naar woensdag 29 augustus. Het concert van 6 februari word een dag later gehouden, op donderdag 30 augustus.

Tickets en VIP-upgrades blijven geldig voor de nieuwe data. Restitutie voor aangeschafte tickets en eventuele lidmaatschappen kan echter ook aangevraagd worden via Ticketmaster.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



carre

ART GARFUNKEL VOOR CONCERT NAAR CARRÉ IN AMSTERDAMArt Garfunkel geeft op dinsdag 29 mei 2018 een eenmalig concert in Carré in...

Justin Timberlake

DRIE CONCERTEN JUSTIN TIMBERLAKE IN DE BENELUX... Na een mooie half-time show in de Superbowl finale gisteren-nacht, maakt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.