Winnen: 2x2 kaarten voor The Silverfaces en Grim Tim in Sugarfactory

The Silverfaces
Winnen: 2x2 kaarten voor The Silverfaces en Grim Tim in Sugarfactory
Door sjoertb op 30 januari 2018 - 10:53 Aangestoken door bluesrock uit de jaren zeventig stond de jonge band The Silverfaces op. Met hun eigen interpretatie van het genre werd al de Amsterdamse Popprijs gewonnen en mocht de band optreden op Lowlands en Paaspop. Binnenkort komt de eerste EP uit. Samen met bluesrockband Grim Tim wordt dat uitbundig gevierd in de Sugarfactory in Amsterdam.

Op 15 februari vindt het concert van The Silverfaces en Grim Tim plaats. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Silverfaces'.

Deze winactie loopt tot en met 5 februari.
mick flannery

IERSE SINGER-SONGWRITER MICK FLANNERY NAAR...De Ierse singer-songwriter Mick Flannery komt weer naar Nederland! Met...

The Gaslight Anthem news

THE GASLIGHT ANTHEM SAMEN MET THE FLATLINERS... In 2008 maakte de wereld voor het eerst kennis met het Amerikaanse The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.