Charlotte Gainsbourg voor twee concerten naar BeNeLux

Charlotte Gainsbourg
Charlotte Gainsbourg voor twee concerten naar BeNeLux
deel via whatsapp
Door op Franse actrice en zangeres Charlotte Gainsbourg nam op haar dertiende het nummer 'Lemon Incest' op, ook bracht ze bij de film 'Charlotte For Ever' een gelijknamige cd uit. Al begon in 2006 pas echt haar carrière als zangeres en kwam ze met het album '5:55'. Inmiddels heeft ze in totaal zes albums op haar naam staan.

Op zaterdag 24 maart staat de zangeres in het Amsterdamse Paradiso, een maand later geeft Charlotte Gainsbourg een concert in Botanique te Brussel. Tickets voor beide concerten zijn te verkrijgen vanaf vrijdag 12 januari 10:00.

Een kaartje voor het concert in Amsterdam kost 31,21 euro (incl. servicekosten) en koop je via deze link. Een early bird ticket voor het concert in Brussel kost 29,- euro, reguliere tickets kosten 33,- euro (incl. servicekosten).
deel via whatsapp
George Michael news

EERBETOON AAN GEORGE MICHAEL OP ACHT PODIA IN...Op eerste Kerstdag 2016 overleed George Michael, maar zijn muziek is nog...

bodycount ice-t

MELKWEG EN DOORNROOSJE VOOR BODY COUNT FEAT. ICE-T De Amerikaanse band Body Count feat. Ice-T komt voor twee concerten naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS