Melkweg en Doornroosje voor Body Count feat. Ice-T

Body Count feat. Ice-T news_groot
Melkweg en Doornroosje voor Body Count feat. Ice-T
deel via whatsapp
Door op De Amerikaanse band Body Count feat. Ice-T komt voor twee concerten naar Nederland toe. Metal gecombineerd met rap is nog altijd populair, gezien de hoeveelheid festivals de band aandoet. Zo staan ze op Rock am Ring / Rock im Park, Download Festival UK, Graspop en op Fortarock.

Slechts enkele dagen na het optreden op laatstgenoemde festival staat de band eerst in de Melkweg te Amsterdam (4 juni), waarna het uitstapje naar Download festival volgt. Daarna komen ze echter weer terug naar Nederland voor een optreden in Doornroosje in Nijmegen op 13 juni.

Tickets voor beide concerten gaan vanaf 12 januari om 10:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor de Melkweg kost je 40,85 euro (inclusief servicekosten). Voor een ticket in Doornroosje betaal je 39,50 euro (inclusief servicekosten).

Om te voorkomen dat je de start van de kaartverkoop vergeet kan je je aanmelden voor onze ticketreminder van de kaartverkoop van de Melkweg of de ticketverkoop van het optreden in Doornroosje. Voorafgaand aan de start van de voorverkoop krijg je dan een herinnering in je mailbox.
deel via whatsapp
Paradiso logo nieuw

CHARLOTTE GAINSBOURG VOOR TWEE CONCERTEN NAAR BENELUXFranse actrice en zangeres Charlotte Gainsbourg nam op haar dertiende het...

tusky

VIJFTAL CONCERTEN VOOR TUSKY (O.A. V11 EN MEZZ) Toen John Coffey besloot ermee op te houden waren Gitarist Alfred...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS