Grandbrothers naar Paradiso en Doornroosje

Grandbrothers
Grandbrothers naar Paradiso en Doornroosje
Door op Het Duitse duo Erol Sarp en Lukas Vogel beter bekend als Grandbrothers komt in april terug naar Nederland voor een tweetal optredens. Op maandag 9 april zullen de Grandbrothers op het podium van het Amsterdamse Paradiso Noord te zien zijn en op 11 april strijkt het duo neer in Nijmegen voor een optreden in Doornroosje.

Het duo maakt een instrumentale mix van minimalistische piano en ambient, met invloeden uit pop, elektronische muziek en de neo-klassieke muziek. Inmiddels zijn er twee volwaardige albums uitgebracht. Daarmee heeft het duo in verschillende Nederlandse clubs en op festivals als Into The Great Wide Open, Freeze Festival en Eurosonic Noorderslag opgetreden.

Kaarten voor de show in zowel Paradiso als Doornroosje gaan op vrijdag 12 januari om 11.00 uur in de verkoop. Klik hier voor kaarten voor het optreden in Doornroosje en hier voor tickets voor Paradiso.


The Overslept

THE OVERSLEPT NAAR AFAS LIVE VOOR AFTERSHOW PARAMOREOp dinsdag 16 januari is het eindelijk tijd voor het concert van Paramore ....

TivoliVredenburg news

TIVOLIVREDENBURG EN GEBR. DE NOBEL ONTVANGEN WILL... De Engelse singer-songwriter Will Varley strijkt woensdag 4 april neer in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.