Poppodium Underground (Lelystad) gaat op zoek naar nieuwe naam

Underground Lelystad news_groot
Poppodium Underground (Lelystad) gaat op zoek naar nieuwe naam
Door Cartman91 op 03 januari 2018 - 13:03 Poppodium Underground in Lelystad heeft al zeven jaar op rij de stijgende lijn te pakken met meer en meer bezoekers. Dit is niet zo gek, gezien het podium een breder en gevarieerder programma aanbiedt. Als gevolg hiervan past de naam "Underground" niet meer bij de imago en de programmering van het podium.

Om die reden wil het podium op zoek gaan naar een nieuwe naam. Inwoners van de stad Lelystad mogen hierover meedenken. Uiteindelijk is het de bedoeling dat het podium de nieuwe naam vanaf het nieuwe culturele seizoen (vanaf september) gaat dragen.

Komend jaar staan artiesten als 10CC, Kim Wilde, The Animals, DJ Jean, George Baker en Joan Osborne op het programma, verre van 'underground' artiesten.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg news

TIVOLIVREDENBURG, PATRONAAT, HET BOLWERK EN...De Amerikaanse zangeres Joan Osborne komt in maart naar Nederland toe voor...

TivoliVredenburg news

POPPODIUM TIVOLIVREDENBURG PASSEERT IN 2017 DE GRENS... Het Utrechtse poppodium TivoliVredenburg heeft in 2017 de magische grens...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.