TivoliVredenburg, Patronaat, Het Bolwerk en Underground voor Joan Osborne

Joan Osborne 2
TivoliVredenburg, Patronaat, Het Bolwerk en Underground voor Joan Osborne
Door Cartman91 op 05 januari 2018 - 11:19 De Amerikaanse zangeres Joan Osborne komt in maart naar Nederland toe voor twee optredens. Joan is voornamelijk bekend geworden door het nummer One of us uit 1995.

Op 25 maart zal Joan eerst te zien zijn in TivoliVredenburg te Utrecht, een dag later (26 maart) speelt ze in het Haarlemse Patronaat. Op 30 maart kan je Joan bewonderen in Het Bolwerk te Sneek en tot slot staat ze ook in Underground te Lelystad op 31 maart.

Tijdens deze concerten zal ze voornamelijk haar eigen versie van Bob Dylan liedjes spelen, afgelopen jaar bracht ze het album Songs of Bob Dylan uit.

Tickets voor de concerten zijn al te verkrijgen. Een kaartje voor het opreden in Utrecht kost je minimaal 28,25 euro. Voor een reguliere ticket in Haarlem betaal je 25,40 euro. Tickets voor het optreden in Sneek kost je 22 euro in de voorverkoop en 25 euro aan de deur. Om Underground in Lelystad binnen te komen zal je 22 euro moeten betalen in de voorverkoop, of 25,50 euro aan de kassa. Kosten zijn inclusief servicekosten.
013tilburgklein

GOOSE SAMEN MET DIGITALISM NAAR 013De Belgische electo-act Goose komt op 9 maart samen met Digitalism naar...

Underground Lelystad

POPPODIUM UNDERGROUND (LELYSTAD) GAAT OP ZOEK NAAR... Poppodium Underground in Lelystad heeft al zeven jaar op rij de stijgende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.