Poppodium TivoliVredenburg passeert in 2017 de grens van 1 miljoen bezoekers

TivoliVredenburg news_groot
Poppodium TivoliVredenburg passeert in 2017 de grens van 1 miljoen bezoekers
Door Cartman91 op 03 januari 2018 - 12:50 Het Utrechtse poppodium TivoliVredenburg heeft in 2017 de magische grens van 1 miljoen bezoekers gepasseerd. Om precies te zijn kwamen er afgelopen kalenderjaar iets meer dan 1.050.000 naar het podium aan de Vredenburg.

Hoogtepunten van het afgelopen jaar waren onder andere Mahler 2 door het Orchestre Philharmonique de Luxembourg & Groot Omroepkoor, het uitverkochte Transition festival en de drie uitverkochte concerten van Underworld in de Ronda zaal.

Plannen voor 2018 liggen ook al in het verschiet: het podium komt met Out of The Blue, een klassiek concert inclusief diner. Daarnaast ook het Faalfestival, een avondvullend programma verdeeld over de zalen met kunst, theater, wetenschap en nog meer. Bovendien zal TivoliVredenburg op zoek moeten gaan naar een nieuwe algemeen directeur, de huidige (Frans Vreeke) houdt er per 1 september mee op. In het voorjaar wordt er een vacature uitgeschreven.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Underground Lelystad

POPPODIUM UNDERGROUND (LELYSTAD) GAAT OP ZOEK NAAR... Poppodium Underground in Lelystad heeft al zeven jaar op rij de stijgende...

Holland Zingt Hazes Kerst

HOLLAND ZINGT HAZES KRIJGT DIT JAAR VOOR HET EERST... De Holland Zingt Hazes concerten zijn over het algemeen succesvol te noemen,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.