TivoliVredenburg en Het Depot voor Asaf Avidan

AsafAvidan
TivoliVredenburg en Het Depot voor Asaf Avidan
Door Cartman91 op 03 november 2017 - 12:33 De Israëlische singer-songwriter Asaf Avidan, bekend geworden door de hit "One Day / Reckoning Song", komt terug naar de Benelux voor optredens in Utrecht en Leuven.

Op 18 maart is hij eerst in TivoliVredenburg te vinden, waarna hij een dag later in Het Depot te Leuven speelt.

Zijn stemgeluid wordt wel vergeleken met die van Robert Plant (Led Zeppelin) en Janis Joplin. Onlangs is zijn derde album The Study on Falling uitgebracht.

Tickets voor deze concerten gaan vanaf 8 november om 10:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor het Utrechtse optreden kost je 33 euro. Wil je de start van de ticketverkoop niet missen? Meld je dan aan voor onze ticketreminder, je ontvangt dan tijdig een herinnering in je mailbox.

Over de Belgische show is op moment van schrijven (nog) niks bekend qua ticketverkoop en de prijzen daarvan. Asaf Avidan is over enkele dagen (5 november) ook al te zien, dan staat hij in La Madeleine te Brussel.





Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Luxor Live

LUXOR LIVE PRESENTEERT HOLLANDSE AVOND TIJDENS...In het Arnhemse podium Luxor Live zal in de Top2000 week een Hollandse avond...

kensington

EXTRA KENSINGTON TICKETS VOOR CONCERTEN IN ZIGGO... Kensington fans opgelet! Vanaf vanmiddag (3 november) om 13:00 uur komen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.