Winnen: 2x2 kaarten voor Motorpsycho in Hedon

Motorpsycho
Winnen: 2x2 kaarten voor Motorpsycho in Hedon
deel via whatsapp
Door op Uit het hoge Noorwegen reist Motorpsycho deze maand af naar Nederland. De band is al sinds 1989 actief en weet als geen ander goede muziek te bouwen uit improvisatie. Door de experimenten klinkt elke plaat dan ook weer als een ontdekkingstocht. Inmiddels is de band, met nog altijd Bent Sæther (bas/zang) en Hans Magnus "Snah" Ryan (gitaar) aan het roer, alweer toe het 21ste album, 'The Tower' (liveregistraties en EP’s niet meegerekend!).

Op 28 oktober komt Motorpsycho naar poppodium Hedon in Zwolle voor een fikse show. Als je daar graag bij wil zijn hebben we nu een leuke actie voor je! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Motorpsycho'.

Deze winactie loopt tot en met 23 oktober.
deel via whatsapp
AFAS Live

LIAM GALLAGHER NAAR AFAS LIVE EN ANCIENNE BELGIQUE Liam Gallagher , voormalig frontman van de Engelse rockband Oasis en...

Majid Jordan 1

SCHRIJVER VAN DRAKE-HIT MAJID JORDAN NAAR PARADISO Nadat Majid Al Maskati op een feestje Jordan Ullman ontmoette ging het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS