Slipknot-drummer Joey Jordison met eigen band Vimic naar Patronaat

slipknotgraspop
Slipknot-drummer Joey Jordison met eigen band Vimic naar Patronaat
Door sjoertb op 28 september 2017 - 10:25 Met Slipknot (foto) werd Joey Jordison bekend. Hij verzorgde de drumpartijen en teksten voor de Amerikaanse metalband. Ook met Murderdolls en Scar the Martyr had hij succes. Op den duur wilde hij zich richten op een mix van alternative en groove metal. Leden van zijn oude bands stonden hem daarin bij en zo ontstond VIMIC.

Jordison: “Ik wilde de oude ideeën niet blijven herkauwen. Als ik wilde doorgaan, wilde ik alles anders doen en met een schone lei starten. Dus ik hernoemde de band, regelde een nieuwe zanger en keyboardist plus drie andere leden van Scar the Martyr.

Eerder was VIMIC al gepland voor een Nederlands optreden in maart. De tour kon toen helaas niet doorgaan. Nu moet die eerste Nederlandse show er toch echt van komen. Op 19 november treedt de band op in het Haarlemse Patronaat.

De voorverkoop start op zaterdag 30 september om 09:00 uur via deze link.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Omar Souleyman news

SYRISCHE ZANGER OMAR SOULEYMAN NAAR LUXOR LIVE, DE...In 1994 startte Omar Souleyman zijn muzikale carrière. In zijn thuisland...

jimihendrix

HEDON, Q-FACTORY EN EFFENAAR VIEREN JIMI HENDRIX'... De legendarische Amerikaanse gitaarvirtuoos Jimi Hendrix leeft al heel wat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.