Voormalige bandleden David Bowie in januari naar Paradiso en TivoliVredenburg

davidbowie
Voormalige bandleden David Bowie in januari naar Paradiso en TivoliVredenburg
deel via whatsapp
Door op Dinsdag 16 januari en woensdag 17 januari vinden in Paradiso en TivoliVredenburg (Ronda) bijzondere concerten plaats voor Bowie-fans. Celebrating David Bowie is een groots opgezet concert waarbij zijn voormalige bandleden een eerbetoon brengen aan de in 2016 overleden muzikale held van vele muziekliefhebbers wereldwijd.

De bekendste leden van deze superband zijn toetsenist Mike Garson, zanger/gitarist Adrian Belew en gitarist Gerry Leonard, die vele jaren met David Bowie hebben gewerkt.

Samen met andere topmuzikanten uit Bowie’s verleden brengen ze deze show naar Nederland. Tickets kosten 46 euro, de voorverkoop start voor zowel Utrecht als Amsterdam vrijdag om 12.00 uur.

Er zijn ook VIP-tickets te bestellen. Die kosten 150 euro en gaan 27 september om 12.00 uur in de voorverkoop via Ticketmaster.


deel via whatsapp
jake isaac

SINGER-SONGWRITER JAKE ISAAC NAAR DE HELLINGEerder speelde hij al samen met zijn band op festivals als Into The Great...

Johnny Clegg 1

JOHNNY CLEGG DRIE AVONDEN OP RIJ LIVE TE ZIEN IN... De in Engeland geboren Zuid-Afrikaanse muzikant Johnny Clegg komt voor drie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS