Joseph & Maia voor twee concerten naar Nederland

Joseph & Maia
Joseph & Maia voor twee concerten naar Nederland
Door RobZ op 04 september 2017 - 11:59 Nadat het Nieuw-Zeelandse folkpop duo Joseph & Maia z'n thuisland achter zich liet en een enkeltje naar Europe kocht, hebben zij non-stop door Europa getourd. In twee jaar tijd hebben ze meer dan 300 shows gespeeld. Na hun geplande optreden op het 7 Layers festival (1 oktober) komen ze terug naar Nederland voor twee eigen shows.

Op zaterdag 2 december zijn ze voor €14,50 te zien in TivoliVredenburg. Ook staat het duo op donderdag 7 december in USVA te Groningen. Dit concert wordt door de Oosterpoort georganiseerd. Een ticket voor dit concert kost €11,50.

Beide concerten gaan vanaf woensdag 6 september om 10:00 in de verkoop. Via deze link bestel je een ticket voor het concert in TivoliVredenburg en via deze link bestel je een ticket voor het concert in de USVA.

In 2015 kwam het debuutalbum 'Sorrento' van Joseph & Maia uit. Nu zijn ze alweer druk bezig met het schrijven van een nieuw album, wat zij hoogstwaarschijnlijk gaan laten horen tijdens hun aankomende shows.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



WolvesintheThroneRoomnews

BLACKMETALBAND WOLVES IN THE THRONE ROOM NAAR...De Amerikaanse blackmetalband Wolves in the Throne Room komt in november...

julienclerc

ZANGER JULIEN CLERC NAAR NEDERLAND VOOR VIER CONCERTEN De Franse zanger Julien Clerc komt in mei voor een viertal concerten naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.