Winnen: 2x2 kaarten voor Conor Oberst in Melkweg

Conor Oberst
Winnen: 2x2 kaarten voor Conor Oberst in Melkweg
deel via whatsapp
Door op Conor Oberst is vooral bekend van de indierockband Bright Eyes. Met die band bracht hij 9 albums uit. Ondertussen bouwde hij een solo-carriere op met verhalende en persoonlijke folksongs. Op 17 augustus komt Conor Oberst naar Nederland voor een concert in het Amsterdamse podium Melkweg.

Wil je graag naar het concert? Dan hebben we nu een leuke winactie voor je! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Conor Oberst'.

Deze winactie loopt tot en met 31 juli.deel via whatsapp
Little Steven news

LITTLE STEVEN & THE DISCIPLES OF SOUL NAAR...Little Steven is misschien beter bekend als Steven van Zandt, de gitarist van...

Sabrina Starke new

SABRINA STARKE NAAR O.A. PAARD, PATRONAAT, SIMPLON... Sabrina Starke gaat terug naar het begin van haar zangcarrière. Als...

REACTIES

Avatar Haario
wo 26 jul 2017 07:59

Haario Ik denk dat het onderwerp 'Conor Oberst' moet zijn?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS