Winnen: 2x2 kaarten voor Meridian Brothers in Grounds

Meridian Brothers 2
Winnen: 2x2 kaarten voor Meridian Brothers in Grounds
deel via whatsapp
Door op Prettig gestoord. Zo is de grensverleggende muziek te omschrijven van Meridian Brothers. Deze band uit Colombia, onder leiding van Eblis Álvarez weet op een luchtige en inventieve wijze salsa en tropische ritmes met behulp van allerhande elektronica om te smeden tot experimentele knutselwerkjes. Niet voor niets sprak BBC Radio One over ‘tropical vintage madness’, en mondden de optredens van Meridian Brothers op Metropolis, Down The Rabbit Hole en Welcome To The Village uit in ultieme dansfeestjes.

Wil je er graag heen? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven voor Meridian Brothers in Grounds (Rotterdam)!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Meridian Brothers'.

Deze winactie loopt tot en met 21 juni.
deel via whatsapp
Emmurenews

IMPERICON NEVER SAY DIE! TOUR MET O.A. EMMURE NAAR...De Impericon Never Say Die! Tour komt in november naar Brugge en Haarlem met...

Melkweg

NIEUW ZEELANDSE REGGAEBAND KATCHAFIRE NAAR DE MELKWEG Op 3 november vindt er in de Melkweg te Amsterdam een avond met roots reggae...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS