Epica ook naar Patronaat, Hedon en Doornroosje

review: Cityrock Leeuwarden 2015 Epica
Epica ook naar Patronaat, Hedon en Doornroosje
deel via whatsapp
Door op Vorige maand meldden wij nog dat Epica voor een concert naar Bibelot komt, nu is bekend geworden dat de Nederlandse metalband ook naar Patronaat in Haarlem, Hedon in Zwolle en Doornroosje in Nijmegen komt.

Op 20 oktober zal het concert in Hedon plaatsvinden. Daarna zal de band op 21 oktober in de Patronaat (Haarlem) en op 22 oktober in Doornroosje (Nijmegen) spelen. Bij al deze concerten zal MaYaN de supportact zal zijn.

De ticketverkoop van de concerten zal op 25 maart om 10 uur van start gaan. Tickets voor het concert in de Patronaat worden in de voorverkoop voor 33,90 euro (inclusief servicekosten) verkocht via Ticketmaster. Wij kunnen je een reminder sturen via de mail, dit zal wel eerst ingesteld moeten worden en dat doe je hier!

Kaartjes voor de concerten in Zwolle en Nijmegen worden via de website van de betreffende podia verkocht. De ticketprijzen liggen rond de 30 euro.deel via whatsapp
TivoliVredenburg

MACEO PARKER KOMT EIND NOVEMBER NAAR TIVOLIVREDENBURGDe Amerikaanse saxofonist Maceo Parker begon zijn professionele loopbaan...

AFAS Live

EXTRA SHOW EDDIE VEDDER IN AFAS LIVE De kaarten voor de twee shows van Eddie Vedder in de AFAS Live waren binnen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS