Finalisten voor Grote Prijs van Nederland bekend gemaakt

de grote prijs van nl
Finalisten voor Grote Prijs van Nederland bekend gemaakt
Door Cartman91 op 15 november 2016 - 13:38 De muzikale wedstrijd die bekend staat als de Grote Prijs van Nederland heeft de finalisten, verdeeld in de categorieën hip-hop en singer-songrwiter, bekend gemaakt.

Op zondag 18 december staan in de categorie singer-songwriter Vic Willems, JOIA en winnaar van de publieksstemmen One Cluesless Friend om 12:00 uur in de finale. Later op de dag, om 19:00 uur is de finale in de categorie hip-hop gepland met Soultrash, Massi, Kringili, Alex Megas, IceKoud, MarOne en winnaar van de publieksstemmen Sgoedjonge.

De winnaar van de Grote Prijs van Nederland wint behalve de titel en beker ook optredens op diverse festivals, studiotijd, studio apparatuur en tot slot ondersteuning van de muzikale carrière.

Locatie van de finale is de kleine zaal van Paradiso op 18 december. Tickets voor de Grote Prijs van Nederland zijn via Ticketmaster te verkrijgen. Kaartjes voor de twee categorieën zijn apart te verkrijgen en kosten 11,35 euro (inclusief servicekosten).

Tickets voor de singer-songwriter finale
Tickets voor de hip-hop finaleTivoliVredenburg

CHERRY GLAZERR EN EKKAH OP DERDE EDITIE DICEIn TivoliVredenburg vinden sinds een tijdje speciale showcase-shows plaats...

Madeon met Porter Robinson

PORTER ROBINSON MET MADEON NAAR MELKWEG Porter Robinson heeft de krachten gebundeld met Madeon . De Amerikaanse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.