Drietal Nederlandse shows voor Kaiser Chiefs

KaiserChiefsgroot
Drietal Nederlandse shows voor Kaiser Chiefs
Door Cartman91 op 15 juli 2016 - 11:24 De bekende Britse indierockband Kaiser Chiefs komt over enkele maanden, namelijk in oktober, naar Nederland toe voor een drietal optredens. Zo staat de band op 22 oktober in het Tilburgse 013, een dag later in Paradiso en op de 24e in de Groningse Oosterpoort.

De band is bekend van grote hits als "I predict a Riot", "Ruby" en "Everyday I Love You Less and Less". De meest recente hit van de Kaiser Chiefs is "Little Shocks" en dateert alweer van 2011. Het is dus alweer een tijd geleden dat we voor het laatst iets van de band gehoord hebben.

Maar voor de fans is er goed nieuws, want op 8 oktober komt de band met een nieuw album op de proppen. Dit is alweer het 6e album en is getiteld "Stay Together". Volgens zanger Ricky Wilson gaat de band een andere geluid brengen; "Less guitars. It’s dance pop with no apologies".

Kaartjes voor de 3 concerten gaan morgen (16 juli) in de verkoop en kosten 29 euro (exclusief servicekosten) per stuk. Tickets voor de show in 013 koop je hier. Kaarten voor de show in Paradiso koop je hier. En voor de Oosterpoort kan je hier terecht.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg nieuwe logo

STORMZY TERUG NAAR DE MELKWEGHet eerste clubconcert in Nederland van Stormzy vond plaats in de Melkweg....

Venice

VENICE GEEFT AKOESTISCH KERSTCONCERT IN DE... Vandaag meldt poppodium Doornroosje (Nijmegen) dat er een speciale Acoustic...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.