Wat gaat er dit weekend in de voorverkoop? (o.a. Courtney Barnett en Status Quo)

review: Status Quo - 26/11 - 013 Status Quo
Wat gaat er dit weekend in de voorverkoop? (o.a. Courtney Barnett en Status Quo)
Door ThomasS op 21 april 2016 - 16:50 Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in een zeer hoog tempo op. We kunnen het begrijpen dat je soms wat mist. Om je uit de brand te helpen is sinds vorige week het nieuwe ticketoverzicht gelanceerd. Deze pagina is via het hoofdmenu van Podiuminfo te bereiken via menu-item "TICKETS".

Vandaag werden er nieuwe shows van Jett Rebel in Caprera en Henrik Schwarz in de Melkweg aangekondigd. Van Jett Rebel is de voorverkoop al begonnen. Zaterdag 23 april gaan de kaarten voor Henrik Schwarz in de voorverkoop.

Vrijdagochtend gaan concerten van o.a. The Levellers, Courtney Barnett en The Pointer Sisters in de voorverkoop.

Andere shows die net in de voorverkoop zijn gegaan zijn onder andere van Patti Smith, Robert Cray, Lucinda Williams en Godspeed You! Black Emperor.

Bekijk het overzicht voor meer shows die dit weekend in de voorverkoop gaan of net zijn gegaan!

We snappen dat voor iemand uit Groningen shows in Limburg minder interessant zijn, daarom kan je zoeken op stad, provincie en podium. Moet de voorverkoop nog starten? We hebben het makkelijk gemaakt jezelf een reminder te laten sturen als de voorverkoop echt begint. Ook kan je via ical een reminder in je eigen agenda zetten.

We hebben nog niet de voorverkoopinformatie van alle podia en ticketaanbieders, maar daar wordt hard aan gewerkt. We verwachten snel meer podia en ticketaanbieders in dit overzicht te krijgen.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Chris Ayer 1

CHRIS AYER & ERIC HUTCHINSON GEVEN EIND MEI CONCERT...Twee Amerikaanse singer-songwriters op één en dezelfde avond. Dat staat er...

Indien

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR THE INDIEN IN ALTSTADT... The Indien wordt vergeleken met Shocking Blue en Jefferson Airplane....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.