Alle concerten in Brussel afgelast vanwege terreurdreiging o.a. BMTH en FIDLAR

Bring Me The Horizon Oliver Sykes
Alle concerten in Brussel afgelast vanwege terreurdreiging o.a. BMTH en FIDLAR
Door sjoertb op 21 november 2015 - 13:13 In Brussel is de terreurdreiging verhoogt naar niveau 4 door het crisiscentrum. Dat is het hoogste niveau en betekent dat de dreiging “ernstig en zeer nabij” is. Dit naar aanleiding van zeer concrete aanwijzingen dat er aanslagen staan te gebeuren zoals die vorige week in Parijs hebben plaatsgevonden.

Gevolg hiervan is dat alle concerten dit weekend worden afgelast, alle metrostations dicht zijn, alle voetbalwedstrijden in eerste en tweede klasse geannuleerd worden en alle winkels dicht zijn. Bewoners en bezoekers worden opgeroepen om plaatsen te mijden waar veel mensen samenkomen. Politie en leger zullen nadrukkelijk in de stad aanwezig zijn.

Dit weekend zouden Kalle Mattson, Deerhunter, Johnny Hallyday, Tobias Jesso Jr., FIDLAR en Bring Me The Horizon (foto) optreden in Brussel. In Ancienne Belgique zou het event SOUND/CHECK plaatsvinden voor muzikanten en music creatives.

Ook in Hasselt is het concert van André Rieu uitgesteld en in Vilvoorde dat net buiten het Brusselse Gewest ligt worden ook alle evenementen geannuleerd. Daan zou in Vilvoorde optreden.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



joe jackson 2

JOE JACKSON IN FEBRUARI NAAR NEDERLAND EN BELGIËDe Britse muzikant Joe Jackson komt in februari voor een aantal optredens...

Children Of Bodom

CHILDREN OF BODOM EN SYLOSIS ALSNOG NAAR 013 NA... Op 18 november hadden de metalbands Lamb Of God, Children Of Bodom en...

REACTIES

geen avatar
zo 22 nov 2015 23:09

eatsleeprave.. Als we straks alles aflassen wat beveiligd is,dan hebben we geen maatschappij meer over!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.