Nieuwe tour brengt Bring Me The Horizon naar Lotto Arena en AFAS Live

Bring Me The Horizon Oliver Sykes
Nieuwe tour brengt Bring Me The Horizon naar Lotto Arena en AFAS Live
Door Cartman91 op 22 augustus 2018 - 10:49 De Britse rockband Bring Me The Horizon komt weer eens onze kant op. Voorafgaand aan de albumrelease van alweer hun zesde plaat (Amo, 11 januari) doet de band een tour.

Met deze tour komen ze onder meer langs België en Nederland, op 16 november in de Lotto Arena te Antwerpen en 20 november in AFAS Live te Amsterdam wel te verstaan.

Tickets gaan vanaf 31 augustus om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor het concert in België kost je 36,34 euro en voor een ticket voor de Amsterdamse show betaal je 39,60 euro. Prijzen zijn inclusief servicekosten.

Om er zeker van te zijn dat je de start van de kaartverkoop van het concert in AFAS Live niet mist kan je je aanmelden voor onze ticketreminder. Zodra dat gedaan is krijg je tijdig van ons een herinnering via de mail, zodat je op tijd klaar kan zitten om een kaartje te bemachtigen!




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



KRS One

DOORNROOSJE, PODIUM VICTORIE, METROPOOL EN PARADISO...Eerder deze week werd al bekend gemaakt dat KRS-One naar het Rotterdamse...

De Jeugd van Tegenwoordig / Willie Wartaal

3 JEUGD VAN TEGENWOORDIG-SHOWS IN MELKWEG... De drie shows van De Jeugd van Tegenwoordig in Melkweg zijn in no-time...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.