Metal concert tijdens Brabantse ijshockeyderby

ijshockey
Metal concert tijdens Brabantse ijshockeyderby
Door Anjelica op 03 december 2014 - 12:58 Op 7 februari vindt de ijshockeyderby van Brabant, de Eindhoven Kemphanen tegen de Tilburg Trappers, plaats. Net als vorig jaar organiseert de 013 ook dit jaar in samenwerking met Effenaar en Dynamo een heavy metal concert tijdens de wedstrijd in het Ijssportcentrum in Eindhoven.

In de pauze en spelonderbrekingen spelen muzikanten van de muziekopleiding de Metal Factory een aantal metalcovers. Denk hierbij onder andere aan klassiekers van Metallica, Iron Maiden en Slayer.

Bezoekers van heavy metal shows in de 013 mogen gratis naar binnen op vertoon van een ticket voor een van deze shows: Kreator, Nihill, Parkway Drive, Amorphis, Sabaton en Hammerfall. Ook voor bezoekers van Effenaar en Dynamo is het mogelijk om gratis naar binnen te gaan. De deelnemende shows zijn te vinden op de websites van die podia.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



DeToppers13

TOPPERS HALEN VILLAGE PEOPLE NAAR AMSTERDAM De Toppers (Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Rene Froger) kondigen aan...

satellitestories

SATELITTE STORIES VOOR DRIE SHOWS NAAR NEDERLAND De Finse indie-popband Satellite Stories komt voor een aantal optredens naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.