Festivalinfo zoekt actieve schrijvers voor in recensieteam

stapelalbums
Festivalinfo zoekt actieve schrijvers voor in recensieteam
Door Marz667 op 08 april 2014 - 11:23 Stapels en stapels aan albums vullen de postbus van Festivalinfo. Van snoeiharde metal tot aan dromerige indiepop en van underground tot wereldster, de aanvoer stopt nooit. Met een twintigtal enthousiaste recensenten bekritiseren, schrijven, en vooral luisteren we ons door de bergen albums heen. Helaas komen we niet aan alle releases toe. Om nog meer aanbod te kunnen behandelen zijn we toe aan een uitbreiding van het recensieteam. We zijn daarom per mei op zoek naar nieuwe, enthousiaste recensenten die ons team willen komen versterken.

Ben jij die muziekkenner op het gebied van rock, pop, jazz, wereldmuziek, dance, hiphop, metal of ben je een echte alleseter en kun je dit ook op een frisse manier vertalen naar het papier, dan zijn we op zoek naar jou!

Wat moet je doen:
Stuur voor 1 mei een proefrecensie van +/-350 woorden in de stijl van Festivalinfo. Geef daarnaast in je begeleidende mail aan waarom wij jou aan ons team zouden moeten toevoegen. Vergeet hierbij niet om aan te geven van welke muzikale markten je thuis bent. Natuurlijk willen we niet alleen weten of je kunt recenseren, we zijn ook benieuwd naar de persoon achter de recensie. Stuur je recensie en de begeleidende mail naar [email protected]. De proefrecensie zal worden beoordeeld door onze redactie en begin mei hoor je of je ons team kan komen versterken.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ekkonieuwslogo

THIS ROUTINE IS HELL, FOR I AM KING EN ALL FOR...De Utrechtse hardcore-band This Routine Is Hell verhuisde onlangs naar...

patronaatnieuws

EIGEN FESTIVAL VOOR WU-TANG CLAN IN BLOEMENDAAL Het Haarlemse podium Patronaat en de strandclub Woodstock69 slaan de handen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.