Winnen 2x2 kaarten voor Tim Knol in Gashouder Dedemsvaart

Tim Knol
Winnen 2x2 kaarten voor Tim Knol in Gashouder Dedemsvaart
Door Maybellenee op 12 december 2013 - 13:50 Soms is het tijd om het roer eens flink om te gooien en eens iets heel anders te doen. Daarom nam de populaire Hoornse singer-songwriter Tim Knol na drie jaar non-stop spelen een sabbatical. Al snel was één ding duidelijk: Tim wilde na zijn eerste succesvolle theatertour opnieuw het theater in, dit keer helemaal alleen. 'Terug' wordt een bijzondere avond met Tim op blote voeten, vergezeld door niets meer dan een paar bijzondere gitaren en zijn prachtige stem. Natuurlijk speelt hij ook nummers van zijn laatste album Days.

Podiuminfo mag 2x2 tickets weggeven voor dit Tim Knol op 4 januari in Gashouder Dedemsvaart

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Tim Knolk'.

Deze actie loopt tot en met 19 december 2013.

Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



CandyDulfernieuws

CANDY DULFER, JULES DEELDER, YURI HONING E.A. VOOR...Vrijdag 24 januari wordt met een Kick Off Night in de Rabozaal van de Melkweg...

rita zipora

PARADISO VOOR RITA ZIPORA Op 18 januari staat ze op Noorderslag en 10 dagen eerder, 8 januari, staat ze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.