Tarja Turunen naar de Melkweg

Tarja Turunen
Tarja Turunen naar de Melkweg
Door op Tarja Turunen staat op 13 februari in de Melkweg. Met haar voormalige band Nightwish wist de finse dame met haar klassiek geschoolde operastem al een aardig publiek te bereiken. Nadat de symfonische metal band abrupt aan zijn einde kwam in 2005 is ze aan een solo carriére begonnen.

Een ticket kost 25 euro. Tickets gaan binnenkort in de verkoop, kijk hier voor meer informatie.The Game

DATA VERPLAATSDE CONCERTEN THE GAME BEKENDDe concerten die The GAME zou geven op 27 en 28 oktober zijn verplaatst. De...

Frank-Zappa---The-Yellow-Sh1

NEDERLANDS ENSEMBLE SPEELT FRANK ZAPPA De Amerikaanse componist Frank Zappa componeerde The Yellow Shark , een...

REACTIES

geen avatar
do 24 okt 2013 12:59

Malene Even ter informatie, Nightwish is niet aan zijn einde gekomen in 2005. Tarja's carrière in Nightwish wel, maar Nightwish zelf bestaat nog steeds hoor en ze maken nog steeds muziek. Overigens mist er ook een komma in de zin "Nadat de symfonische metal band abrupt aan zijn einde kwam in 2005 is ze aan een solo carriére begonnen." (namelijk na 2005) en het is carrière en niet carriére... Maar waar het mij voornamelijk om gaat is dat Nightwish nog steeds bestaat, alleen zonder Tarja.

 0
Avatar BasP
do 24 okt 2013 15:22

BasP Iedereen weet dat Nightwish toch nog bestaat, tegenwoordig met Floor van After Forever/Revamp op zang. Afgelopen jaren nog in o.a. Ahoy en HMH gestaan.

 0
Avatar garfield38
vr 25 okt 2013 19:10

garfield38 En op 13 februari staat Floor Jansen met haar andere band Revamp in het Paard in Den Haag. Jammer van deze gelijktijdige programmering.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.