'Anouk vijfmaal naar Ziggo Dome in maart 2014'

Door Marz667 op 19 september 2013 - 11:46 Giel Beelen heeft voor Anouk een concertreeks in de Ziggo Dome geregeld. De zangeres was te gast in de ochtendshow van 3FM toen de radio-dj besloot de concerthal te bellen om voor haar een aantal concerten in te plannen.

Giel kreeg een telefoniste van Ziggo Dome aan de lijn en de concerten waren in no time geregeld. In eerste instantie wilde de vrouw de optredens plannen in november, maar Anouk wilde niet na de band Black Sabbath. Maart bleek wel een geschikte maand. Er zijn vijf dagen ingepland voor Anouks concerten.

Anouk kon de lol wel inzien van de actie van Giel, maar maakte zich toch een beetje zorgen over de huur van de concertzaal. "Je bent vreselijk. O my gosh. Maar nu staat het. Je weet, voor de huur ben jij nu de lul. Want hij is mondelijk toegezegd, dus dit moet je even uitleggen aan 3FM denk ik", reageerde ze.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BURST

GRATIS ENTREE MET KAMERPLANT TIJDENS INTERNATIONALE...Clubavond Burst biedt gratis entree voor planten, en zoekt adoptieouders voor...

LIFE IN COLOR

EERSTE EDITIE VAN NEDERLANDSE LIFE IN COLOR IN... Op 14 december nemen dance en kleurrijke verf AHOY Rotterdam over. Dan is de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.