Winnen: 2x2 kaarten voor Paramore in de Heineken Music Hall

Door sjoertb op 14 augustus 2013 - 12:31 Op 5 september geeft Paramore een concert in de Heineken Music Hall. Onlangs kwam de Amerikaanse band rondom zangeres Hayley Williams met een nieuw album dat simpelweg Paramore heet.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Paramore op 5 september.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Paramore in de Heineken Music Hall wilt gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Paramore in HMH'.

Deze actie loopt tot en met 22 augustus 2013.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ParovStelarnws

PAROV STELAR NAAR KONINKLIJK CIRCUS Parov Stelar komt dit najaar naar België. Hij staat op woensdag 6 november...

Domtoren

DE DOMTOREN LAAT 'THE WALL' VAN ROGER WATERS HOREN Op 19 augustus zal de Domtoren 'The Wall' van Roger Waters spelen....

REACTIES

geen avatar
wo 14 aug 2013 17:01

Renze Kaarten voor zo'n goede band, die KOOP je toch gewoon!:)

 0
Avatar Pietsie
wo 14 aug 2013 19:24

Pietsie Teveel goede bands, te weinig geld. Heb geen geldboom. Jij wel, Renze?

 0
geen avatar
wo 14 aug 2013 21:30

Renze ben bezig met kweken, maar hij groeit nog niet zo hard:). De geldboom heeft tot nu toe nog net genoeg geld voor mijn favoriete bands (Paramore, We Are The In Crowd, System of a Down vooral), maar moet zeggen dat ik ook wel wat heb laten gaan (vooral Slash vorig jaar vind ik nog steeds jammer dat ik er niet geweest ben:(). En er zijn maar rond de 15 bands die ik graag live wil zien op het moment, moet je je voorstellen hoeveel ik moet laten gaan als ik meer naar muziek zou luisteren:)

 0
geen avatar
wo 14 aug 2013 21:32

Renze Ben sinds 13 oktober vorig jaar (Serj Tankian van System of a Down) niet meer naar een echt concert geweest trouwens, en nu ga ik er naar 3 in 3 weken want al mijn favoriete bands hebben zin om op te treden kort na elkaar:), de geldboom is over 3 weken dus goed kaalgeplukt:(

 0
Avatar Pietsie
wo 14 aug 2013 21:57

Pietsie Life is about making choices. Remember that.

Tot zover de loze quotes. Als je geldboom begint te groeien, ben ik wel geïnteresseerd in een stekje. Tot die tijd doe ik gewoon af en toe mee aan een prijsvraag. Zoals deze. Die ik hopelijk win :-)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.