Paramore in januari terug naar Nederland

review: Paramore - 25/06 - 013 Paramore
Paramore in januari terug naar Nederland
Door JoycevanDoorn op 12 september 2017 - 10:18 De Amerikaanse band Paramore geeft op dinsdag 16 januari een concert in AFAS Live.

Pop-punk trio Paramore, met frontzangeres Hayley Williams, gitarist Taylor York en drummer Zac Farro, brak door in 2005 door met debuutalbum All We Know Is Falling. Het grote succes van de band kwam in 2007, toen de band hun tweede album 'Riot' uitbracht. Met o.a. de nummers 'Misery Business', 'crushcrushcrush' en 'That’s What You Get’. Na het uitbrengen van hun nieuweste plaat After Laughter was Paramore was afgelopen juni nog te zien in een uitverkochte show in de 013 te Tilburg.

Tickets voor deze show kosten € 45,- euro (excl. servicekosten) en gaan op vrijdag 15 september om 10:00 uur in de voorverkoop. Je koopt Paramore tickets via deze link. Wil je gemaild worden als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticket-reminder in.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ub40nieuws

UB40 TERUG NAAR NEDERLAND VOOR VIERTAL CONCERTENEerder dit jaar stond UB40 nog op o.a. Concert At Sea en Paaspop. In...

013tilburgklein

PROPHETS OF RAGE VOOR EXCLUSIEVE NEDERLANDSE SHOW... Op donderdag 16 november doet Prophets of Rage de 013 in Tilburg aan voor een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.