Rolling Stones shows verplaatst en uitgesteld

Door Yeahroen op 02 juni 2006 - 11:47 Zojuist is bekend geworden dat, in overleg met de artsen van Keith Richards, de Rolling Stones 'A Bigger Bang'-tournee kan worden hervat. Er is een nieuw tourschema opgesteld met minder concerten, maar waarin wel zoveel mogelijk landen worden aangedaan. Voor Nederland houdt deze nieuwe tournee helaas in dat het concert van de Rolling Stones in de Amsterdam ArenA van zondag 30 juli a.s. is verplaatst naar de dag erna: maandag 31 juli én dat het concert op 1 augustus is uitgesteld naar een nog onbekende datum, waarschijnlijk zomer 2007.

- Het concert van zondag 30 juli wordt verplaatst naar maandag 31 juli, gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum

- Het concert van 1 augustus wordt verplaatst naar een nieuwe datum: waarschijnlijk zomer 2007. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum

- Retourneren van kaarten voor 30 juli kan tot uiterlijk 20 juli. Uiterste inleverdatum voor 1 augustus wordt later bekend gemaakt.

Het optreden van de Rolling Stones in Belgie, dat gisteren gehouden zou worden maar al eerder afgelast en verplaatst werd zal waarschijnlijk dit jaar helemaal geen doorgang meer vinden aangezien in het nieuwe schema van 21 stadiumconcerten België pijnlijk ontbreekt. Deze show is tot nader order uitgesteld. Wellicht dat deze show ook naar zomer 2007 zal worden verplaatst.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dEUS

DEUS IN 013Zondag staat de grootste band van Belgie, dEUS , op het Pinkpop-affiche en...

Soulfly__news

SOULFLY NAAR TIVOLI OP 18 JULI Soulfly is dit weekend al te zien op Pinkpop, maar nu is er ook nog een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.