Sinead O'Connor naar Nederland

Door Soph163 op 04 januari 2013 - 10:06 De Ierse zangeres Sineaad O'Connor geeft op zondag 21 april een optreden in de Stadsschouwburg van Groningen en een dag later in Paradiso. Afgelopen jaar moest ze haar tour vlak na de show in Paradiso stoppen vanwege medische redenen en waren er geruchten dat ze nooit meer zou optreden. Ter gelegenheid van negende studioalbum 'How About I Be Me (And You Be You)' komt de zangeres terug naar Nederland met haar The Crazy Baldhead Tour.

Kaarten voor deze unplugged show in Groningen kosten 34 euro en zijn vanaf 12 januari verkrijgbaar via de kassa en website van De Oosterpoort. Voor in Paradiso kosten de kaarten 1 euro meer en start de verkoop op dezelfde dag.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



babysitterscircus

THE BABYSITTERS CIRCUS VERPLAATST OPTREDENSWegens stemproblemen van één van de bandleden worden de shows die begin dit...

Festivalinfo logo nieuw

FESTIVAL- EN PODIUMINFO ZOEKT ENTHOUSIASTE... Voor de websites Festival- en Podiuminfo zoeken wij naar één of meerdere...

REACTIES

Avatar marilyndriessen
za 05 jan 2013 09:35

marilyndries.. De info klopt niet. Sinead heeft in 2012 wél in Nederland gestaan, namelijk op 17 april in Paradiso. Vlak erna is het tournee gecancelled.

 1
Avatar E-Clect-Eddy
ma 07 jan 2013 16:38

E-Clect-Eddy 2013 Paradiso 22 april - start vvk 12 januari.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.