In the picture: o.a. The Dirty Daddies, Dream Theater, Fun Lovin' Criminals en Sinead O'Connor

Dream Theater - AFAS Live news_groot
In the picture: o.a. The Dirty Daddies, Dream Theater, Fun Lovin' Criminals en Sinead...
Door Cartman91 op 15 januari 2020 - 14:24 Het jaar 2020 is inmiddels al een paar weken onderweg. In het nieuwe jaar (en decennium) gaan onze fotografen vrolijk door met het maken van mooi foto's tijdens de festivals en concerten. De komende dagen staan in het teken van Eurosonic Noorderslag (volgende week in ons foto-verslag!), traditioneel de aftrap van het festivalseizoen. Voorlopig moeten we het dus doen met concerten, daar is natuurlijk ook niks mis mee! Bij deze optredens zijn regelmatig onze fotografen aanwezig om mooie kiekjes te maken. Hierbij dan ons wekelijkse overzicht, met deze week onder The Dirty Daddies, Dream Theater, Fun Lovin' Criminals, Sinead O'Connor en The Brains.


The Dirty Daddies (Luxor Live)

The Dirty Daddies (foto: Bernard Bodt)


Mash-up bands zijn de laatste jaren hot, denk bijvoorbeeld aan Daredevils, Memphis Maniacs of natuurlijk The Dirty Daddies. Deze feestband reigt de bekende grote hits aan elkaar als een live jukebox. Van Bon Jovi via Queen naar Michael Jackson, van de klassiekers uit de 90′s en de hits van nu, naar Marco Borsato en Kiss. Op 3 januari gaf de band een optreden in Luxor Live te Arnhem. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van The Dirty Daddies.


Dream Theater (AFAS Live)

Dream Theater (foto: Nico Reinders)


De Amerikaanse prog rockers van Dream Theater bestaan inmiddels al zo een 35 jaar. Afgelopen week gaf de band een show in AFAS Live. Tijdens dit optreden werd het 20 jaar oude album Metropolis Part 2: Scenes From A Memory in z'n geheel live gespeeld, met toevoegingen van nummers van het nieuwe album. Voor het volledige verslag van Dream Theater neem je hier een kijkje.


Fun Lovin' Criminals (Paradiso)

Fun Lovin' Criminals (foto: Andrea Roell)


Deze New Yorkse band is voornamelijk bekend van de 90's hit Scooby Snacks. Vorige week stond Fun Lovin' Criminals twee dagen achter elkaar in Paradiso. Festivalinfo was er op 9 januari bij om foto's te schieten. Bekijk ook het complete verslag van het concert.


Sinead O'Connor (Doornroosje)

Sinead O'Connor (foto: Anne-Marie Kok)


Sinead begon al in de jaren '80 met muziek maken en haalde met Troy een hit, maar haar populariteit nam een decennium later toe met haar wereldhit Nothing Compares 2 U. Dit nummer werd door Prince geschreven. Op 10 januari gaf Sinead O'Connor een optreden in Doornroosje te Nijmegen. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het concert van Sinead O'Connor in Doornroosje.


The Brains (Merleyn)

The Brains (foto: Eva Bakker)


De Canadese band The Brains stond voor de tweede keer in korte tijd op een Nederlands podium. Dit keer was Merleyn te Nijmegen aan de beurt. Het concert vond plaats op 10 januari. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden in Merleyn.


Eerder waren we ook nog bij concerten van Merol in Paradiso, Jan Akkerman in Doornroosje, My Baby in Paradiso, Rondé in TivoliVredenburg, Nona in de Melkweg, Danny Vera in Paradiso en Michelle David & The Gospel Sessions in Paradiso.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTivoliVredenburg

CIGARETTES AFTER SEX IN MAART NAAR TIVOLIVREDENBURGDe Amerikaanse band Cigarettes After Sex komt in maart weer voor een...

Anneke van Giersbergen

ANNEKE VAN GIERSBERGEN OP TOUR LANGS EEN ZESTAL... Anneke van Giersbergen gaat vanaf 19 maart op tour door Nederland. Met haar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.