Winnen: 3x2 kaarten Vive La Fete in Gebouw-T

Door MGSlot op 14 september 2012 - 14:59 Sinds 1997 maakt de Belgische band Vive La Fete, opgericht door Danny Mommens (ex-bassist van dEUS) en Els Pynoo, zeer dansbare electro-rock, met een touch of kitsch, new wave en zelfs het Franse chanson kun je ergens op de achtergrond terughoren.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Vive La Fete in Gebouw-T op 6 oktober 2012! Supportact zijn de dj's van Waterput Swing.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Vive La Fete in Gebouw-T wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Vive La Fete in Gebouw-T'.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



IGotYouOnTapenews1

I GOT YOU ON TAPE E.A. OP NORDIC DELIGHT-AVOND IN...Volgend jaar biedt Nordic Delight een podium aan popmuziek en cultuur uit...

LowerDensnws

LOWER DENS MET EACH OTHER NAAR PATRONAAT Donderdag 29 november komt het shoegazende Lower Dens samen met de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.