VIP-arrangement en wachtlijst Justin Bieber in België

Door Marz667 op 12 juli 2012 - 13:48 Dat popidool Justin Bieber met zijn 'Believe Tour' op woensdag 10 april 2013 naar het Antwerpse Sportpaleis komt was reeds bekend, maar momenteel zijn er ook verschillende VIP-arrangementen vrijgekomen en een wachtlijst voor een mogelijks extra concert.

Een kaartje voor 223,87 euro zorgt voor o.a. VIP-parkeerplaats, subliem-catering, plaats in de zaal in de tribunes van de duurste categorie en de mogelijkheid om met een hapje en een drankje na te genieten. Een kaartje van 172,25 euro heeft ongeveer hetzelfde, maar een plaats in de zaal in de tribunes van de tweede duurste categorie.

Ook wordt er voor een mogelijk extra concert van Justin Bieber in het Sportpaleis een wachtlijst geopend. Als je intekent op deze wachtlijst, krijg je via e-mail een betaaluitnodiging zodra er meer nieuws is over een tweede show. Klik hier voor de wachtlijst.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Katatonianews

KATATONIA IN DECEMBER NAAR BIBELOTDe Zweedse doom-metal band Katatonia komt naar Bibelot. Het vijftal zal een...

BombayShowPignieuws

OOK ROTTERDAM VOOR BOMBAY SHOW PIG Het Nederlandse indierock-duo Bombay Show Pig werd reeds bevestigd voor...

REACTIES

Avatar SnarfLiono
vr 13 jul 2012 02:44

SnarfLiono Wat is de doelgroep waar ze hiermee op mikken? Meiden van 15-16 gaan dit echt niet kunnen betalen, dus mannen op latere leeftijd die toevallig met een andere man carpoolen? Zou wel kunnen kloppen met de geruchten van deze week....

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.