Win je eigen feest en win support voor Dope D.O.D.

Door Freya op 12 april 2012 - 09:46 Het is mogelijk om de support van Dope D.O.D. te worden tijdens het concert op vrijdag 20 april in Tivoli. De Groningse rappers zijn namelijk op zoek naar een voorprogramma die maar lieft 25 minuten vol wil spelen.
Als jij denkt het voorprogramma van Dope D.O.D. te willen verzorgen kun je een e-mail met de naam van de act, een link naar je nummers, een link naar een website en contactgegevens sturen naar [email protected]. De rappers zullen de winnaar zelf uitkiezen.

Ben jij binnenkort jarig en wil je een groot feest geven? AIR en Heineken geven drie organisatoren de kans om deze droom waar te maken. Zij stellen per feest maar liefst 5000 euro beschikbaar. Meedoen kan via de "win je eigen clubavond" app op de Facebookpagina van AIR Amsterdam. Op 18 mei wordt de eerste winnaar bekend. Iedereen die in de top 250 terecht komt wint een AIRcard t.w.v. vijf drankjes.

Tot slot kun je ook je eigen feest winnen in Podium Duycker. Artquake geeft jou de mogelijkheid om een feest t.w.v. 1000 euro te winnen. Meedoen kan door jouw feestidee voor 13 april naar [email protected] te sturen. De drie leukste ideeën worden op 16 april bekend gemaakt en daarna wis het een kwestie van stemmen. Stemmen kan tot 20 april, waarna de winnaar bekend wordt gemaakt.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



incubuss14

INCUBUS HMH CONCERT VERPLAATST NAAR 013Het concert van Incubus op dinsdag 10 juli is vanwege productionele redenen...

dio

DIO VERPLAATST CONCERT IN FENIX Dio zou 4 mei optreden in Fenix te Sittard, maar dit optreden wordt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.