Winnen: 2x2 kaarten Benjamin Francis Leftwich in Tivoli

Door JT1990 op 27 december 2011 - 11:14 De jonge Engelse singer-songwriter Benjamin Francis Leftwich is één van de opkomende artiesten uit het Londense nu-folkcircuit. Na een paar ep’s bracht hij in juli 2011 zijn eerste volledige album uit: Last Smoke Before The Snowstorm. Met zijn hoge, ijle stemgeluid doet Benjamin soms aan Bon Iver denken, al zei hij zelf in een interview met de BBC vooral naar Ryan Adams, Bruce Springsteen en Arcade Fire te luisteren. Met (de jonge) Springsteen heeft Benjamin de poëtische gave gemeen: de teksten van zijn dromerige nummers kun je lezen als verstilde gedichten over geloof, hoop en liefde!
De support komt deze avond van Miss Molly and Me.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Benjamin Francis Leftwich in Tivoli op woensdag 11 januari!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Benjamin Francis Leftwich niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Benjamin Francis Leftwich'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m dinsdag 3 januari.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



strangeboysnews

THE STRANGE BOYS DRIEMAAL IN NEDERLANDHet Amerikaanse The Strange Boys komt terug naar Nederland. De mannen staan...

HumosRockRallynews

DATA EN BANDS BEKEND HUMO'S ROCK RALLY 2012 De tweejaarlijkse rockbandwedstrijd Humo's Rock Rally, georganiseerd door het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.