Winnen: 2x 2x2 kaarten Bombay Bicycle Club

Door JT1990 op 23 november 2011 - 11:27 De piepjonge Londense band Bombay Bicycle Club debuteerde in 2009 met het album I Had The Blues But I Shook Them Loose, een plaat vol lekker springerige indiepop. Sindsdien is het hard gegaan: ze stonden al snel op Glastonbury en deden dit jaar ook Lowlands aan, waar ze de toch al hoge temperatuur in de India nog een paar graadjes op wisten te stuwen. Na het overwegend akoestische album Flaws verscheen 29 augustus hun derde cd genaamd A Different Kind Of Fix, waarop de band terugkeert naar de elektrische gitaren. Weetje voor de popquiz: de bandnaam komt van een keten Indiase restaurants!

Podiuminfo mag 2x 2x2 kaarten weggeven voor de concerten van Bombay Bicycle Club in Paradiso op dinsdag 29 november en in Tivoli op donderdag 01 december!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Bombay Bicycle Club niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina voor Paradiso En aan de rechterkant van deze pagina voor Tivoli ). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Bombay Bicycle Club'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m maandag 28 november.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso Popzaal

SJORS VAN DER PANNE EN BEAU VAN ERVEN DORENS IN...Dinsdag 20 december zullen zanger Sjors van der Panne en...

burakasonsistema

BURAKA SOM SISTEMA NAAR MELKWEG Buraka Som Sistema komt volgend jaar naar Nederland. Het trio staat op 29...

REACTIES

Avatar Pietsie
wo 23 nov 2011 23:09

Pietsie 2x 2x2. Nice.

 0
Avatar JT1990
do 24 nov 2011 10:11

JT1990 Dat is wel degelijk juist aangezien we 2 keer 2 sets mogen weggeven van 2 kaarten ;) Oftewel voor beide zalen 2x2!

 0
Avatar marlouuux
do 24 nov 2011 11:30

marlouuux oeeee :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.