Rodrigo y Gabriela komen in februari naar Brussel

Door JT1990 op 09 november 2011 - 10:54 Een nieuw album en een nieuwe tour voor het meest virtuose gitaarduo, Rodrigo y Gabriela, van deze tijd! De verbazingwekkende techniek en passie van dit duo verbluffen vriend en vijand, na drie albums en enkele opwindende tours hebben zowel publiek als critici niets dan lof en respect voor deze Mexicaanse groep. Rodrigo y Gabriela brengen een gesmaakte ‘fusion’ tussen latino, folk, jazz en rock.

Hun onevenaarbare energie, een restant van hun metalverleden, zorgt voor extra pit. Nu het succes van hun vorige album 11:11 stellen Rodrigo y Gabriela nu Area 52 aan de wereld voor. Op dat album werken ze voor het eerst samen met een andere groep muzikanten, namelijk C.U.B.A., uit Havana, de crème de la crème aldaar! De release van het nieuwe album staat gepland voor 23 januari.

Rodrigo y Gabriela poneren echter nu al een andere datum, een concertdatum, om naar uit te kijken voor de Belgische fans. Op 26 februari staat het duo in het Koninklijk Circus en dat voor het eerst in groot gezelschap. C.U.B.A. gaat immers mee op tournee! De voorverkoop voor dit concert start morgen, donderdag 10 november, om 11:00.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Black Stone Raiders

BLACK STONE RAIDERS DOOR NEDERLAND‏De Black Stone Raiders is een nieuwe, sensationele superband bestaande uit...

happymondays2

HAPPY MONDAYS OOK NAAR PAARD VAN TROJE Konden we hier al melden dat Happy Mondays naar Eindhoven komt, kunnen we...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.