Rodrigo y Gabriela geven exclusief concert in TivoliVredenburg

Rodrigo y Gabriela 2
Rodrigo y Gabriela geven exclusief concert in TivoliVredenburg
Door Brittneyverhage op 27 mei 2019 - 12:34 Rodrigo y Gabriela is een Mexicaans gitaarduo met een snel ritmisch en klassiek gitaarspel. Het duo bestaat uit Rodrigo Sánchez, leadgitarist, en Gabriela Quintero, ritmisch gitarist. Momenteel verblijft het duo in Dublin. Ze komen oorspronkelijk uit Mexico-Stad, Mexico.

Het duo had al eerder vier albums uitgebracht zoals Foc, Live in Manchester and Dublin, and re-Foc. Op Rodrigo y Gabriela staan onder meer covers van "Stairway to Heaven" van Led Zeppelin en "Orion" van Metallica. Het duo noemt Metallica als één van hun grootste muzikale invloeden, samen met andere heavymetalbands zoals Megadeth, Slayer, Testament en Overkill.

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 31 mei 2019 om 10 uur. Via deze link kan je tickets kopen voor het concert in TivoliVredenburg. Een ticket kost 32.10 euro. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop in gaat? Dat kan! Via deze link kan je instellen dat je een email ontvangt als de kaartverkoop begint.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Boerderijzoetermeernews.jpg

CULTUURPODIUM BOERDERIJ OP ZOEK NAAR AMBITIEUZERE...Een opvallende actie Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer. Het podium verzet...

Spot (Oosterpoort) news

EXTRA SHOW BLØF IN DE OOSTERPOORT Goed nieuws voor de Groningse Bløf fans; nadat het concert op 14 maart 2020...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.