Rodrigo y Gabriela komen terug naar Nederland en België

Rodrigo y Gabriela 2
Rodrigo y Gabriela komen terug naar Nederland en België
Door kimvanderzon op 16 februari 2023 - 10:37 Rodrigo y Gabriela hebben hu terugkeer naar Nederland en België aangekondigd. In oktober geven zij 3 concerten en komen ze naar TivoliVredenburg in Utrecht en ook naar het Koninklijk Circus en De Roma in België.

Het Mexicaanse duo Rodrigo y Gabriela weet met slechts twee akoestische gitaren iedere zaal op zijn kop te krijgen. De Royal Albert Hall, de Hollywood Bowl en het Sidney Opera House verkochten ze al uit, en dat terwijl het duo ooit begon als straatmuzikanten in Dublin. Daar maakten ze ook de vlieguren die zich nu uitbetalen, want de virtuositeit van hun gitaarspel is ongekend, of het tweetal nu klassiek, flamenco of rockcovers (Metallica!) speelt. Op 21 april verschijnt hun negende album In Between Thoughts... A New World, waarop Rodrigo y Gabriela samenwerken met een compleet symfonieorkest.

Tour datums Rodrigo y Gabriela in Nederland en België:
29-10-2023 TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
30-10-2023 Koninklijk Circus, Brussel (tickets)
31-10-2023 De Roma, Antwerpen (tickets)

Wil je bij een van de shows van Rodrigo y Gabriela aanwezig zijn? Op vrijdag 17 februari om 10u start de kaartverkoop. Tickets kun je bemachtigen via bovenstaande links. De ticketprijs ligt tussen de 33 en 40 euro.

open kaart full screen



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Fat Freddy's Drop

FAT FREDDY'S DROP OOK NAAR PAARD DEN HAAG DEZE ZOMERFat Freddy's Drop heeft bekend gemaakt deze zomer terug te keren naar Paard...

Iguana Death Cult

IGUANA DEATH CULT MET NIEUW ALBUM 'ECHO PALACE' OP TOUR Iguana Death Cult heeft een nieuw studioalbum, genaamd 'Echo Palace'. Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.