Winnen: 2x2 kaarten Nineties XXL

Door KenStash op 23 augustus 2011 - 11:45 Na een groot aantal edities van ‘It all started in the Nineties’ in diverse locaties in Brabant en Limburg is het tijd voor een XXL editie in de Time Out in Gemert! Maar liefst drie zalen gevuld met alle vette muziek uit de jaren ’90! Van top 40 tot happy hardcore, van eurohouse tot Bonzai, van rock tot vette classics. Geef Ruud van Big Brother een dikke knuffel bij de ingang en ga daarna keihard uit je dak op de muziek van Charly Lownoise & Mental Theo. Laat jezelf rocken door het It all started in the Nineties DJ team in de grote zaal en doe daarna een dansje op de classics van Francois in de club!

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Nineties XXL op vrijdag 30 september in de Time Out in Gemert!

Wat je daarvoor moet doen? Vertel ons je beste, mooiste, meest treurige, etc. herinnering uit de jaren '90! Dat doe je tezamen met een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Nineties XXL'.

Let wel:
Meedoen met deze winactie kan tot maandag 29 augustus 2011


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rigbynieuws

RIGBY EN VELVVET GRATIS IN P3 PURMERENDSpeciaal voor de start van het nieuwe seizoen organiseert P3 een gratis...

ekko2011news

EKKO RECORDINGS-EINDDATUM VERLENGD NAAR 16 SEPTEMBER Omdat er is ervaren dat de zomermaanden niet echt in het voordeel werken, is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.