Charly Lownoise & Mental Theo komen met bijzondere show in 013

Charly Lownoise & Mental Theo
Charly Lownoise & Mental Theo komen met bijzondere show in 013
Door Cartman91 op 26 juni 2020 - 13:08 Het onafscheidelijke happy hardcore-duo Charly Lownoise & Mental Theo zouden in april een afscheidsshow in de Ziggo Dome geven. Door het Coronavirus kon dit echter geen doorgang vinden, daarom is besloten deze show uit te stellen naar 31 oktober.

Onlangs gaf premier Rutte in een persconferentie versoepelingen aan, waardoor er meer mag. Dit positieve nieuws gaf Charly Lownoise & Mental Theo nieuwe energie, waardoor ze niet langer kunnen wachten om weer een optreden te kunnen geven. Dit doen ze om het gat tot 31 oktober een beetje te kunnen opvullen en fans die toentertijd teleurgesteld moesten worden door het uitstellen van de Ziggo Dome show te verblijden.

Deze bijzondere show zal op 10 juli plaatsvinden in 013. Behalve een klassieke house set zal er ook een Q&A plaatsvinden met het publiek dat uit een maximaal 100-tal zittend bezoek zal bestaan. Na de Q&A zal er een concertregistratie getoond worden van de uitverkochte 2019 shows van Charly Lownoise & Mental Theo in de Ziggo Dome. Tot slot draait het duo weer een set om de avond af te sluiten. Bezoekers krijgen na afloop nog een goodiebag mee.

Tickets voor deze avond gaan vanaf morgen, 27 juni om 10 uur in de voorverkroop. Een kaartje kost je tussen de 50,40 (balkon) en 65,40 (zaal) euro. Ook zal er een livestream te volgen zijn, daarvoor zal je 10 euro moeten betalen wil je deze stream volgen. Kaartjes voor de livestream gaan een uur later in de voorverkoop, om 11 uur op 27 juni.
Groningennieuws

STADSPARK GRONINGEN MOET ALS CONCERTLOCATIE GAAN...De gemeente Groningen heeft ambitieuze plannen met de drafbaan in hun...

Dool news

DOOL HAALT THE ASCENT TO SUMMERLAND-TOUR ROND DE... Afgelopen mei zou de Rotterdamse band Dool onder leiding van Ryanne van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.